Per Frost Henriksen

Ordentlighed, ærlighed og arbejdsomhed betyder meget for mig. Jeg trives bedst i en god og positiv stemning og jeg gør hvad jeg kan for at opnå den. Det går fint i tråd med at være optaget af ordentlig ledelse og arbejde målrettet på at skabe den gode kommune, sammen med andre.

MIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM PER          MÆRKESAGER          KONTAKT

Om Per

Jeg er 63 år og gift med Anne. Vi bor i Kirsebærhaven i Fredensborg. Jeg har tidligere boet i Vejenbrød, Kokkedal og Nivå. Jeg flyttede til Karlebo Kommune i 1960 og er af HM Dronning Margrethe blevet gjort til Ridder af Dannebrogordenen. Jeg har været medlem af byrådet siden 1990 og især haft fokus på familie, fritid og fællesskab. Jeg bruger min fritid på at være sammen med børn og børnebørn, lange gåture, været med til at arrangere Karlebo Sommerfest siden 1989, socialt engageret i projektet Karlebo Bokseklub. Interesserer mig for natur, foto, ishockey, foreningsarbejde og rejser.

Jeg er formand for DGI Nordsjælland, formand for skolen FGU Øresund, formand for turistorganisationen VisitNordsjælland, uddannet revisor, journalist og underviser. Jeg sidder i Økonomiudvalget, Fritids- og Idrætsudvalget og er formand for Børne- og Skoleudvalget.

Ved valget i 2013 sagde roeren Rasmus Quist, tidligere OL guldvinder fra Fredensborg følgende om Per Frost Henriksen:
”Per er en seriøs, synlig og ærlig politiker, der værdsætter fællesskabet. Han forstår at være i tæt kontakt med borgerne, uanset om det handler om tryghed, sundhed, fritid, integration eller ældre. Per er kendt som sportens mand og går altid i front for gode vilkår for børn og unge, så de kan få en god opvækst, med gode sunde rammer.
Per er god til at lytte og har et positivt livssyn. Jeg har kendt Per i mange år og beundrer hans engagement, evne til at være til stede og kraft til at nå resultater,”

Familie, fritid og fællesskab

Lige siden jeg startede i lokalpolitik har omdrejningspunktet været familie, fritid og fællesskab. Jeg er rundet af foreningstanken og har været aktiv i mange foreninger.

De ældre skal have et godt sted af bo, god pleje når det bliver nødvendigt og et godt og aktivt liv, med masser af livskvalitet. Det skal kommunen være med til at skabe med gode rammer for en tryg alderdom. God pleje og omsorg.

Børn og unge har altid haft min første prioritet. En god opvækst er vigtig for at få et langt godt liv. Kommunen skal sikre gode rammer for daginstitutioner og skoler. Der skal være tidssvarende bygninger og der skal være engageret personale. Det har vi i Fredensborg Kommune, og det skal vi blive ved med.

Jeg er foreningsmenneske om en hals og har lige siden jeg var ung været med i foreningsarbejde. Kommunen skal give penge og faciliteter til foreningslivet, så skal foreningerne nok udfylde rammerne. Et lokalsamfund bliver rigere af et aktivt og virkende foreningsliv, det skaber fællesskab.

Samarbejde og resultater

Socialdemokratiet i Fredensborg har længe levet efter mottoet: ”Samarbejde giver resultater”. Det virker. Byrådsgruppen som jeg er gruppeformand for, gør en dyd ud af at samarbejde med alle partier i byrådet og udvalgene. Det er en af årsagerne til, at Fredensborg Kommune er blevet en veldreven kommune, med dygtige medarbejdere og stærke ledere.

Vi samarbejder om at sammensætte et stærkt byråd og vi samarbejder om at skabe resultater. Bedst fortalt med, at vi hvert eneste år indgår bredt forlig om kommunens budget.

Solid økonomi

Fredensborg Kommune har over de seneste år kæmpet os op, så vi nu står som en af de stærkeste kommuner i Danmark. Gælden er væk i 2023, Vi bruger ikke flere penge end vi har. Vi har en solid kassebeholdning, der kan modstod meget. Vi holder skatterne i ro.

Orden i pengesagerne er en af mine mærkesager. Det er fundamentet for at kunne drive en ordentlig kommune med god tryghed og trivsel.

En kommune vi kan være stolte af

Vi skal satse endnu mere på, at borgerne trives og at det føles trygt at bo i Fredensborg Kommune. Ældre, børn og unge skal i fokus.

Vi skal bygge skole i Nivå, Daginstitution i Fredensborg og Kokkedal. Svømmehal i Nivå skal tages i brug, senest i 2026

Per Frost Henriksen
August 2021

KONTAKT Per

Telefon: 25 13 62 99

Send Mail
Facebook

Kontakt                          Nyheder
Formanden Nyheder og presse
Kassereren Facebook Fredensborg
Medlemsansvarlig Facebook Kredsen
Tilmeld nyhedsbrev