x

LOUISE MEHNKE

TRYGHEDSVALG

Vi lever i en usikker tid. Mange er bekymret - og det forstår jeg godt. Kan man mon betale sine regninger? Får vores ældre den pleje og omsorg de har brug for? Er der en voksen til at trøste mit barn i vuggestuen, når jeg er gået?

Den 1. november skal alle danskere træffe et afgørende valg. Jeg mener, at solidaritet og sammenhold er grundsten i vores velfærdssamfund. Vi klarer os bedst, når vi står sammen – også når vi skal igennem en krise. Vi må ikke svigte det velfærdssamfund, der har skabt fremgang i Danmark de sidste 70 år.

Vi skal kunne stole på, at der bliver investeret i fremtiden, og at pengene følger med, når vi bliver flere børn og ældre. Stole på, at vores børn og ældre bliver passet godt på. At vi får hurtig og tilstrækkelig behandling, når vi er syge. Og at vi bevarer retten til tidlig pension, så vi kan trække os værdigt tilbage, inden vi er helt nedslidte.

Vi skal have et trygt, velfungerende og bæredygtigt samfund, hvor alle har råd til den næste elregning. Alt dette kommer jeg til at arbejde for som folketingskandidat for Socialdemokratiet.

Jeg er født i 1976, er gift og er mor til tre dejlige børn. Jeg er byrådsmedlem i Fredensborg Kommune, hvor jeg er formand for henholdsvis Social- og Sundhedsudvalget og Klimarådet. Du kan trygt stemme på mig, hvis du vil have en jordnær og humanistisk socialdemokrat i Folketinget. Mere menneske - mindre system, det står jeg for som politiker lokalt og nationalt. Jeg er uddannet pædagog i 2001, og har siden taget initiativ til en række indsatser, som handler om socialt ansvar. Bydelsmødre og baba Fredensborg er et par af dem. Jeg har arbejdet som projektkoordinator i et alment boligselskab i en årrække, og i dag arbejder jeg fortsat med integration og aktivt medborgerskab. Min baggrund gør mig til en indsigtsfuld realpolitiker, som er optaget af at bidrage til mere menneskelighed og mindre system.

Valgkampen handler om tryghed. Vores tryghed.

Stem personligt på Louise Mehnke.

Socialdemokratiet.

Kontakt                          Nyheder
Formanden Nyheder og presse
Kassereren Facebook Fredensborg
Medlemsansvarlig Facebook Kredsen
Tilmeld nyhedsbrev