Ergin Øzer

Jeg har været politisk aktiv i mange år, og har været en byrådsmedlem siden 2005, og for mig handler politik om værdier at tage et aktivt ansvar for, at vores børn og vi selv får et mere trygt og sikkert liv, og at skabe resultater til alles bedste.

MIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM Ergin          MÆRKESAGER          KONTAKT

OM Ergin

Jeg er 48 år, uddannet som Civilingeniør og arbejder i dag som chefkonsulent i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Jeg er gift og har tre dejlige børn. Jeg er opvokset i Kokkedal, og i min fritid kan jeg godt lide, at være til fodbold med børnene.

Moderne skoler

Mit hjerte har altid banket for det nære i vores samfund, nemlig vores børn. Jeg vil forsat arbejde for, at uddannelse bliver en højt prioriteret indsats, og at vores folkeskoler skal rangeres blandt Danmarks bedste. Vi skal være længst med at udvikle folkeskole, som forbereder eleverne bedst muligt til fremtidens arbejdsmarked. Folkeskolen skal sikre børnene trygge sociale rammer, hvor de stimuleres og udfordres både intellektuelt og fysisk. Alle elever i vores skoler skal udfordres og udvikles, så de trives og lærer mest muligt uanset deres forudsætninger. Vi skal have alle unge til at gennemfører en ungdomsuddannelse.

Børneinstitutioner og klubtilbud

Vi skal investere i vores børn, og vi skal blive endnu bedre til at få mest muligt ud af de midler, der er til rådighed. Den indsats, vi gør for de mindste børn, har afgørende stor betydning. Jo tidligere, vi sætter ind, jo bedre er muligheden for at præge et livsforløb. Vi skal inddrage de såkaldte 21. århundredes kompetencer, dvs. kreativitet, kommunikation og kritisk tænkning. Desuden skal vores daginstitutioner være topmoderne og bæredygtige, og ved det daginstitutioner hvor det giver mening at overtage bygningerne skal Kommunen gøre det, som f.eks. Broengen i Kokkedal. Yderligere skal vi alle byer have klubhus, og derfor skal vi første omgang etablere et nyt klubhus i Kokkedal og efterfølgende i Nivå. Det fortjener de unge

Ambitiøs klima - og miljøpolitik

Klimaforandringerne sker allerede og konsekvenserne er uhyggelige. Vi skal passe på vores miljø og skabe mere natur. Vi skal have en region i den grønne førertrøje og hvor der føres en ambitiøs klima- og energipolitik, om at skabe nye grønne og sunde løsninger. Vedvarende energi, geotermisk og varmepumper kommer til at spille en vigtig rolle. Vi skal sikre en velfungerende og sammenhængende kollektiv trafik i regionen, der aflaster trængselsproblemer, og sikrer mobilitet på tværs af regionen.

 

Der skal handles nu, og derfor har jeg brug for al den støtte og opbakning jeg kan få, da vi sammen står stærkere og kan påvirke til at præge udviklingen. Du er meget velkommen til at følge med i min politiske udvikling på min side.

Ergin Øzer
August 2021

KONTAKT Ergin

Telefon: 40 85 47 31

Send Mail
Facebook

Kontakt                          Nyheder
Formanden Nyheder og presse
Kassereren Facebook Fredensborg
Medlemsansvarlig Facebook Kredsen
Tilmeld nyhedsbrev