Cømert Sonsuz

Jeg er søn af en ufaglært fabriksarbejder far og en hårdtarbejdende mor som rengøringsdame. Jeg kommer fra en familie, hvor der ikke var meget uddannelse. Jeg husker hvor hårdt vi havde det og jeg ved hvor hårdt mennesker har det i dag. Det er dem, der har det sværest i hverdagen hvor de sociale problemer er det allerstørste. Det er det jeg kæmper for.

MIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM Cømert          MÆRKESAGER          KONTAKT

Om CømertFlere i arbejde

Hvis vi skal have et velfærdssamfund i fremtiden, er det en forudsætning, at dem der kan arbejde er i beskæftigelse. Derfor skal alle bidrage med det de kan.Flere jobs til vores ledige og sygemeldte borgere. Færre skal være på offentlige forsørgelse.

Fremtidens unge skal være godt uddannede

Unge som tager en uddannelse, er med til at gøre Fredensborg rigere. Derfor skal alle unge gennemføre en uddannelse, uanset hvilken baggrund de har med i bagagen. Jeg vil arbejde for flere praktikpladser, lærepladser og fritidsjob for alle unge.

Tryghed

Tryghed er en hjertesag for mig. Vi skal ikke spare på trygheden men investere i den. Nærpoliti i Nivå skal styrke trygheden lokalt og få kriminaliteten væk fra boligområderne.

Bedre rammer til foreningslivet

Foreningslivet er afgørende for at sikre aktiviteter, sammenhold og fællesskaber i bydelene. De er med til skabe gode oplevelser for både børn, unge og voksne. Derfor skal foreningslivet have bedre rammer, bedre faciliteter og flere puljer. På den måde får foreningerne også bedre forudsætninger for at lave det, de er bedst til.

Cømert Sonsuz
August 2021

Kontakt Cømert

Telefon: 27 58 33 42

Send Mail
Hjemmeside
Facebook

Kontakt                          Nyheder
Formanden Nyheder og presse
Kassereren Facebook Fredensborg
Medlemsansvarlig Facebook Kredsen
Tilmeld nyhedsbrev