Steffen Bjerre

Medvirken til fællesskab og vægt på venlighed ligger mig på sinde – også i seniorlivet. Som fhv. sygehusøkonom og tidligere tillidsmand for kolleger i Hovedstadens Sygehusfællesskab vil jeg fortsat virke for at skabe gode og ordentlige muligheder for udfoldelse i lokalsamfundet.

MIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM Steffen          MÆRKESAGER          KONTAKT

OM Steffen

Med til at vinde DM i optimistjolle for klubhold to år i træk. Tilflytter til Nivå for syv år siden, pensioneret for fire år siden. Født i Fredericia og også opvokset i Vejle og Rungsted. Gift, tre voksne børn og otte børnebørn. Frivillig rundviser i Nivå Teglværks Ringovn.

Blandet by, med blandede boliger

Blandet by, med blandede boliger, fordi vi er mennesker med forskellige livsomstændigheder, der skal finde sammen om at bo på den dejlige plet, som Nivå er. Tilsvarende for de tre andre bysamfund i kommunen. Landområdernes boligforhold skal vi samtidig være opmærksomme på. Gennem lokalplanlægningen skal kommunen også i de kommende år have et skarpt blik på, at vi alle kan være her. Uden at rynke på næsen.

Rens giftgrundene

Rens giftgrundene, så vi ikke risikerer varigt at ødelægge grundvandet i nærheden af de giftgrunde, der desværre stadig ikke er renset. Kommunalbestyrelsen skal engagere sig hårdt i at råbe de myndigheder op, der har handlepligten, men ikke har løst opgaven endnu.

Flere lære- og praktikpladser

Flere lære- og praktikpladser. Vi skal sikre, at flere unge mennesker får chancen for at uddanne sig til elektriker og el-installatør, håndværker og mester, så klimaomstillingen bliver til noget. Voksne mennesker skal have forstærket mulighed for lære- og praktikpladser i de fag, som fremtiden kalder på.Steffen Bjerre
August 2021

KONTAKT Steffen

Send Mail