Mette Hoff

Jeg brænder for natur, kultur og at vores kommune skal være et godt sted at leve hele livet.

Jeg har tidligere siddet i Byrådet i Lyngby-Taarbæk, så jeg kan tilbyde både fornyelse og erfaring. Politisk bestræber jeg mig på at være nysgerrig, konstruktiv og løsningsorienteret, men også at være kritisk og bidrage med hverdagsviden og nuancer til sagerne.

MIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM METTE          MÆRKESAGER          KONTAKT

Om Mette

Jeg er gift med Steen og flyttede til Fredensborg i 2019. Vi valgte Fredensborg fordi her er naturskøn og alt hvad vi behøver indenfor kort afstand. Jeg holder af at besøge alle de mange arrangementer, der afvikles rundt om i vores kommune, men bruger også en delt fritid på kreative aktiviteter suppleret med motion til husbehov.

Fredensborg for livet, hele livet

I Fredensborg kommune har vi virkeligt gode muligheder for, at borgerne kan leve et sundt og godt liv - hele livet. Kommunens fornemmeste opgave må være at facilitere og understøtte de behov, som kommunens borgere har gennem hele livet. Rammer og tilbud skal understøtte et godt børne- og ungdomsliv samt et godt familieliv og et værdigt ældreliv. Langt de fleste borgere i kommunen klarer sig selv med de tilbud som kommunen tilbyder, men lille gruppe af borgere har behov for yderligere hjælp. Denne gruppe skal vi holde hånden under. Som Socialdemokrat vil jeg arbejde for et ”Fredensborg for livet - hele livet”

Stærke og levende bysamfund

Fredensborg Kommune dækker geografisk over et stort areal. Kommunen udgøres af mange større eller mindre lokalsamfund. Det er afgørende, at alle vores fire bysamfund Nivå, Kokkedal, Humlebæk og Fredensborg by samt hele “landområdet” udvikles. Jeg har ikke ”hede” drømme om at byudvikle i stor grad. Byudvikling skal som udgangspunkt være med til at støtte op om et eksisterende bysamfund.

Det er afgørende for et bysamfund, at der er mulighed for at handle lokalt. Et driftigt forretningsliv i vores lokalsamfund kalder på et godt samarbejde med kommunen. Sammen kan vi udvikle ideer til at understøtte forretningslivet i vores bycentre. Udover at samarbejde, så er det muligt at skabe et miljø fx legepladser, der inviterer familier med børn ind i vores bycentre.

Foreninger indenfor fx idræt og kultur er hjørnesten i vores lokalsamfund. Frivilligheden i vores foreninger skal støttes bedst muligt, hvorfor regler bør afbureaukratiseres og forenkles mest muligt – til gavn for de frivillige og foreningerne.

Aktive og attraktive bysamfund er en politisk mærkesag for mig ved KV21.

Kultur og natur

Et aktivt kulturliv i kommunen kræver aktiv støtte. Musik, kunst og kultur binder borgere sammen på tværs af køn, alder, etnicitet og uddannelse. Særligt vores børn og unge har behov for, at vi åbner nye verdner for dem og giver indblik i andre udtryksformer end dem de kender. På samme måde som kulturen, så er naturen et fristed for alle. Igennem livet bruger vi naturen på mange forskellige måder. Naturen kan være et eventyr for den lille dreng eller pige, et socialt rum for ungdommen og et frirum for de travle. Vi skal passer på vores storslåede natur, men som borgere så har vi brug for adgang til rekreative områder ved skov, sø og strand, derfor vil adgang til natur - og kultur - være en mærkesag for mig.Mette Hoff
August 2021

KONTAKT Mette

Send Mail
Hjemmeside
Facebook