Louise Mehnke

Politisk drives jeg af at få ting til at ske - og få ønsker til at blive til virkelighed. 20 års arbejde med udsatte familier har vist mig en anden side af samfundet, og som politiker arbejder jeg for mindre ulighed og lige muligheder for alle indbyggere i Fredensborg Kommune.

MIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM LOUISE          MÆRKESAGER          KONTAKT

Om Louise

Kokkedal, pædagog- og familiekonsulent
Sund fornuft og en udpræget retfærdighedssans er noget af det, der fylder hos mig. Jeg er handlekraftig og har som byrådsmedlem siden 2017 lagt mange kræfter i vores socialdemokratiske sag. Og jeg har forvaltet vælgernes og partimedlemmernes tillid til mig med ydmyghed og respekt. Jeg ved, at mine oldeforældre ville være stolte over at jeg fortsætter deres kamp for mere retfærdighed og mere solidaritet. Jeg er formet af socialdemokratiske værdier.
Som menneske er jeg empatisk - og så elsker jeg altså et godt grin. Jeg har svært ved at sidde på hænderne - og det er heldigt, når man er mor til tre.

En tryg tredje alder i Fredensborg Kommune

Seniorbofællesskaber, seniorvenlige boliger, billige og gode lejeboliger. Forebyggelse af ensomhed. Sundhedshuse i alle bysamfund. God offentlig transport. Byplanlægning som understøtter et aktivt seniorliv. God ældrepleje med flere fultidsstillinger til medarbejderne, så vi får flere af de gode varme hænder.

Det gode børne- og ungdomsliv

Flere hjemmebesøg af sundhedsplejersken i barnets første år. Børns baggrund må ikke afgøre deres fremtid. Bedre end ’minimums’ normeringer i daginstitutionerne. Flere uddannede pædagoger. Gode kommuneskoler. Klubtilbud til de unge – også for de unge, som vælger at blive boende her, når de studerer. Flere specialtilbud til børn og unge med diagnoser. Ungdomsboliger. Videregående uddannelser, elev- og arbejdspladser i nærområdet. Nærheden tilbage.

Klima

Jeg er formand for Klimarådet, og arbejder for at vores kommune skal være en grøn virksomhed. Det gælder energiforbruget i kommunens egne bygninger, grøn mobilitet og grøn energi. Cirkulær økonomi og grønnere indkøb med lidt mindre kød og råd til mere økologi er også vigtige tiltag. Det er min ambition, at Fredensborg Kommune skal gå forrest i den grønne omstilling. I Fredensborg Kommune skal der anvendes flere klimavenlige materialer i boliger og virksomheder. Derfor må vi også løsne op for strikse lokalplanskrav, som ikke altid gør det muligt, at træffe de mest klimavenlige beslutninger om byggematerialer.

 

Kort sagt – jeg vil have vores kommune i en grønnere, mere retfærdig og solidarisk retning.

Louise Mehnke
August 2021

KONTAKT Louise

Send Mail
Facebook

Kontakt                          Nyheder
Formanden Nyheder og presse
Kassereren Facebook Fredensborg
Medlemsansvarlig Facebook Kredsen
Tilmeld nyhedsbrev