Frederik Lisemose

Jeg har i en periode været politisk aktiv i DSU og er nu også medlem af Socialdemokratiet. For mig handler politik om ansvar, et samfund hvor man kan være sig selv og have mulighed for at skabe sociale relationer.

MIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM FREDERIK           MÆRKESAGER          KONTAKT

Om Frederik

Jeg er 18 år og studerer på Helsingør gymnasium. Jeg har fire søskende, to ældre søstre som har 2 børn hver og så har vi i min familie valgt også at have plejebørn, 2 drenge som i dag er fuldt integreret i vores familie.

Jeg er opvokset i Fredensborg og har ofte været ærgerlig over manglende lokale ungdomstilbud.
Jeg har præget af at leve i en familie hvor der ofte har været politiske snakke og har altid elsket at blande mig.

Ungdomsskolerne tilbage i bysamfundene

Ungdomsskoler bliver brugt af 7-8 klasse, men der skal også være tilbud for de unge op til 18 år.
Et lokalt sted med mulighed for undervisning i forskellige skolefag samt kreative værksteder (knallert/cykel-værksted, fremstilling af tøj, supplement til alm. skolefag osv.) Samt lokaler hvor unge op til 18 år kan socialisere og møde andre unge.

Offentlig transport efter 24.00

Vi ser ofte unge være ude ved fodboldbaner, skoler og andre steder for at være sammen spille musik på medbragte højtalere, drikke lidt og skabe social kontakt til andre unge i kommunen.
Vi ser desværre alt for ofte at det forstyrrer omgivelserne, både ældre, børnefamilier og folk der arbejder hjemme til sent er ofte hårdt ramt af støj fra de medbragte højtalere.

Lad togene køre et par timer mere om natten så alle har mulighed for at deltage i sociale arrangementer/fester udenfor Fredensborg.

SSP tilbage i lokalmiljøerne

SSP er et fantastisk koncept, men bliver ikke brugt nok, jeg er blevet fortalt af mine forældre, hvor meget SSP hjalp ungdommen da de var unge, at de var synlige i nattelivet i tæt samarbejde med frivillige forældre. At unge der var ”ramt” af livet på den ene eller anden måde, fik en god snak om muligheder for hjælp.

En stemme på mig er en stemme for ovenstående, støt bedre vilkår for ungdommen i Fredensborg og stem på Frederik Lisemose

Frederik Lisemose
August 2021

KONTAKT Frederik

Send Mail
Facebook