Benn Ganløse Vestergaard

Vi skal skabe en grøn og bæredygtig udvikling af vores by- og landområder, der bekæmper klimakrisen og passer på vores skønne naturomgivelser. Samtidig skal gode skoler, daginstitutioner og fritidstilbud tiltrække børnefamilier og sikre en holdbar befolkningssammensætning, så der bliver bedre råd til god service til vores ældre og udsatte grupper.

MIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM BENN          MÆRKESAGER          KONTAKT

Om Benn

For godt 15 år siden flyttede Lise og jeg flyttede til Nivå og efterfølgende er Sigrid og Jakob kommet til. Vi er faldet for det naturskønne område vi lever i, og som en aktiv familie er vi glade for de mange muligheder som et naturskønt område tilbyder os.

Jeg er 48 år, og arbejder til dagligt for den danske model, og har fokus på at skabe et fælles velfærdssamfund, hvor vi tager hånd om de mest udsatte grupper, så trivsel og tryghed går hånd i hånd.

Jeg er tidligere formand og kredsformand for socialdemokratiet i Fredensborg. I de sidste 4 år har jeg været første suppleant til byrådet.

En levende, grøn og bæredygtig Nivå bymidte - med ny skole, svømmehal og sundhedshus senest i 2025

Selvom det er ved at være sidste udkald, vil jeg arbejde for at skabe en levende, grøn og bæredygtig, hvor vi mødes på tværs af generationer. Her skal der senest i 2025 være:

         • En ny og moderne skole
         • Et nyt sundhedshus
         • En svømmehal
         • Et bedre indkøbsmiljø samt cafémiljø omkring et tidssvarende bibliotek
         • Grønne fællesområder med legepladser

I lyset af, at klimatilpasninger og grøn omstilling fylder meget, så skal vi skabe verdens mest grønne klimavenlige bymidte, hvor vi bl.a. arbejder for at skabe den første klimaneutrale svømmehal inden 2030.

En aktiv havn og strandpark

Et af kommunens skønne områder er Nivå Havn og Strandpark. Her vil jeg arbejde for at skabe bedre rammer for det aktive liv, fx bedre badefaciliteter i havneområdet, samt løse parkeringsproblemerne

Løft til stier og veje i kommunen, så de blive sikre at færdes på

Så er der mange af vores stier og veje, der godt kunne trænge til en kærlig hånd, så de bliver rare og mere sikre at færdes på. Det vil være godt at få ordnet i de kommende år.

Gode skoler, daginstitutioner og fritidstilbud

Vores børn skal have det bedste mulige afsæt i livet, og det kræver daginstitutioner og skoler af høj kvalitet. Dette kræver varme hænder, som i trygge ramme skaber trivsel og læring.

Benn Gandløse Vestergaard
August 2021

KONTAKT Benn

Telefon: 31 42 52 36

Send Mail
Facebook