Peter Vilain

Jeg har altid gået op i socialt udsatte, boligpolitik og løsning af kommunale opgaver.

MIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM Peter          MÆRKESAGER          KONTAKT

OM Peter

Jeg er født i 1969 i Glostrup. Jeg flyttede til Nivå i 1996. Jeg er far til 3 voksne sønner. Bor i Nivåhøj hvor jeg har været afdelingsformand for Nivåhøj III siden 2015.
Jeg har de sidste 4 år været med i Socialdemokratiet i fredensborgs besyrelse, hvor jeg er sekretær og webmaster.
Jeg har i mit arbejdsliv arbejdet 16 år i Post Danmark som alt fra brevomdeler til arbejdsleder. Derefter var jeg 4 år i gatetrade.net som konsulent og 4 år i IBX som indkøbskonsulent. Jeg har arbejdet 8 år i Scandic Hotels indkøbsafdeling inden jeg i 2018 blev lageransvarlig i et lille gardinfirma.

Boligpolitik

Jeg har et stort ønske til en boligpolitik der giver alle borgere mulighed for at bo i en god bolig i et trygt boligområde. Der er mange muligheder for at finde noget at bo i i Fredensborg kommune, men det er desværre ikke alle der har råd til at bo i alle områder. Det er jo fair, men så skal der være et betaleligt alternativ i et godt og trygt område. Det skal ikke være en kamp at være i sin bolig.

Det er vigtigt at vi fremover sørger for boliger der er med til at skabe nogle fællesskaber, da der nu og især grudet Corona er rigtig mange der sidder hjemme og glor på fjernsynet hele dagen. TV er gået fra at være en del af nyhedsbilledet til for nogen at fylde hele dagen. Behovet for at se andre mennesker er slet ikke til stede længere. Det er ganske sørgeligt, da vi i bund og grund er et flokdyr.

Socialt udsatte

Det har altid været vigtigt for mig at der er nogen det tager hånd om dem der har det svært og dem der ikke kan klare sig selv. Der er mange triste skæbner rundt omkring, der trænger til en hånd. Ikke alle er i stand til at bede om hjælp hvis de har brug for det. Det er derfor vigtigt at vi har en klar social profil der er er klar til at hjælpe dem der har et behov. I dag ser vi desværre et system hvor folk skal puttes i en bestemt kasse for at få en bestemt hjælp. Den sunde fornuft er helt forsvundet ud af det sociale system. Når det så er sagt er det ikke et system som det vi havde i 70'erne hvor man pegede på det man gerne ville ha og så fik man det. De værste snyltere i vores system er dem der udnytter det og tager fra fælleskassen fordi man er for doven til at gå på arbejde. Jeg mener helt klart at dem der kan klare sig selv skal klare sig selv.

Vedligeholdelse af kommunen

Det er vist ingen hemmelighed at veligeholdelse af kommunens veje og fortove har været nedprioriteret i flere år. Det er fair nok i forhold til at der var en gæld der skulle betales ud. Nu nærmer vi os så tiden hvor gælden er betalt. Almindelig vedligehold, som lapning af huller i asfalt og rydning af græs der er vokset 30 cm. ud på fortovet burde være normen. Det har det bare ikke været.

 Peter Vilain
August 2021

KONTAKT Peter

Telefon: 24 46 47 68

Send Mail
Hjemmeside
Facebook

Kontakt                          Nyheder
Formanden Nyheder og presse
Kassereren Facebook Fredensborg
Medlemsansvarlig Facebook Kredsen
Tilmeld nyhedsbrev