LARS SANDT

Det sociale område ligger mig meget på hjerte, da jeg selv er handicappet. Området tager sig af de svageste i samfundet og giver folk med et behov, den hjælp der skal til for at få hverdagen til at fungere.
Miljøområdet betyder også meget, da det er her vi bestemmer hvad vi giver videre til de næste generationer.

MIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM LARS          MÆRKESAGER          KONTAKT

OM LARS

Jeg er 57 år og flyttede til Kokkedal i 1970’erne og har siden boet forskellige steder i Kokkedal.
Jeg arbejder som frivillig i De Dansk Handicaporganisationer (DHO) der er en paraplyorganisation med 43 handicaporganisationer under.

Jeg arbejder generelt med at forbedre forholdene for handicappede.

Jeg er selv født spastisker.

Se min kandidatfolder

Det sociale område

Jeg går som handicappet meget op i det sociale område som klart kan forbedres på mange områder. Det sociale område er allerede det største budgetområde Fredensborg kommune. Alle borgere uanset alder og fysisk formåen skal mulighed for et værdigt liv.

Miljøpolitik

Det miljøpolitiske område ligger mig meget på hjerte. Jeg kunne bl.a godt fremme mulighederne for elbiler i kommunen.

Fredensborg skal fortsætte det grønne fokus og den positive miljøudvikling vi er i gang med nu. Kildesortering skal fremmes med mulighed for sortering af flere fraktioner affald ved boligerne. Grøn energi skal fremmes hvor det er muligt. Vind og solenergi er en god mulighed for fremme af miljøet.

Børn og skoleområdet

Børn med særlige behov skal ha den hjælp de har brug for, for at få en god skolegang. 2 lærerordning er en god mulighed for at give det enkelte barn får den hjælp der har et behov. Der skal ansættes lærer der har en uddannelse i forhold til børn med særlige behov. Lærerne skal efteruddannes til at kunne klare en hverdag med forskellige børn i samme klasser. Børn med særlige behov har brug for alt den hjælp de kan få, for at kunne få en skolegang som de kan bruge efterfølgende.

 

Lars Sandt
August 2017

KONTAKT LARS

Telefon: 20 65 08 38

Send Mail

Kontakt                          Nyheder
Formanden Nyheder og presse
Kassereren Facebook Fredensborg
Medlemsansvarlig Facebook Kredsen
Tilmeld nyhedsbrev