SUZAN DAOUD

Alle har ret til et sundt og trygt liv.

Politik har altid interesseret mig og har altid brændt for at være med til at skabe et samfund, hvor alle får en chance uanset deres baggrund. Tryghed, fællesskab, solidaritet, lighed, og omsorg er meget vigtige værdier for mig. Jeg vil kæmpe for at bevare dem.

MIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM SUZAN          MÆRKESAGER          KONTAKT

OM SUZAN

Jeg er 37 år, bor i Kokkedal sammen med min mand og mine 3 børn på 14, 11 og 6 år.
Jeg har palæstinensiske rødder, født og opvokset i Libanon og flygtet til Danmark i 1992.
Jeg er uddannet farmakonom og lægemiddelkonsulent og har mange års erfaring fra apotek.

Fra 2006-2008 var jeg aktiv i det daværende integrationsråd i Fredensborg Kommune. . Jeg har siden været meget optaget af, hvordan vi skaber bedre integration, mere solidarisk og mangfoldigt samfund med plads til alle.

Jeg er tidligere byrådsmedlem i Fredensborg Kommune fra 2009-2013. Jeg blev valgt ind i Fredensborg byråd i november 2009 fra første gang, som den første kvinde med anden etnisk baggrund og var næstformand i Social og Seniorudvalget og medlem af Fritids og Idrætsudvalget.

I 2010 modtog jeg den palæstinensiske hæderspris af den palæstinensiske ambassade i Danmark. I 2013 modtog jeg Kulturelt samråds og Coloplast Fredensborgs integrationspris. Derudover var jeg nomineret til Årets person pris 2016 i Palæstina og Danmark´s fællesskabspris 2017.

Jeg har i de seneste år lavet en del forskelligt frivilligt arbejde. Jeg har bl.a. i 2010 stiftet foreningen ”Fredensborg Multikulturel kvindeforeningen” for integration og fællesskab, som jeg er også formand for.

Jeg er også foredragsholder og forfatter til bogen ” Vejen væk fra Baalbeck”, som udkom i november 2013.

Se min kandidatfolder

Sundhed og forebyggelse

Vi skal skabe et bedre liv og vilkår for de grupper, som er sårbare i vores samfund, og som oftest ikke har overskud til at kæmpe selv: børnene, unge, ældre, handicappede, flygtninge, hjemløse, misbruger og psykiske syge.

Vi skal sætte større fokus på at forebygge og sundhedsfremme gennem indsatser for vores mest udsatte borgere.

Vi skal behandle vores sårbare borgere med respekt alle skal have lige muligheder, uanset alder, køn, hudfarve, religion eller kulturel baggrund.

Mere frivillighed

Der skal være plads til vores mange frivillige foreninger.

Vi vil skabe gode rammer for fritids og foreningslivet.

Vi skal fastholde opbakning og støtten til det frivilligt socialt arbejde.

Integration fællesskab og tryghed

Det skal være trygt at bo alle vegne i Fredensborg Kommune. Vi skal forebygge kriminalitet blandt børn og unge gennem fokus på jobs og fritidsaktiviteter. Den mangeårige succesrige indsats på området skal fortsætte og styrkes.

Vi skal støtte og hjælpe de unge til at gennemføre en uddannelse og at flere kommer i job, bidrager og bliver inkluderet i fællesskab.

 

Suzan Daoud
August 2017

KONTAKT SUZAN

Telefon: 28 90 24 81

Send Mail
Facebook