Pia

PIA BØDTKER

Et socialt og medmenneskeligt engagement i alt, hvad jeg foretager mig, hvor især vores udsatte borgere har min opmærksomhed.
Med energi og socialt engagement vil jeg bl.a. arbejde for nedenstående

MIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM PIA          MÆRKESAGER          KONTAKT

OM PIA

Jeg bor i Nivå, men er født og opvokset i Hobro. Jeg er mor til 2 voksne børn og 2 børnebørn.

Jeg er nuværende Byrådsmedlem, Jobkonsulent, Næstformand i Arbejdsmarkedsudvalget, samt medlem af social- og sundhedsudvalget, medlem af Handicaprådet, bestyrelsesmedlem i Blå Kors i Humlebæk, medlem af Bruger- og pårørenderådet på Louiselund og tidligere mangeårig formand for Røde Kors i Nivå-Kokkedal.

Som Jobkonsulent møder jeg dagligt mange forskellige og også udsatte borgere, og deres skæbner kan jo ikke andet end at påvirke mig, også politisk. Som nærmeste pårørende til et familiemedlem, der er ramt af sclerose, har jeg tillige valgt at engagere mig i hendes hverdag og påpege de ting, der kan gøre hendes og andres liv bedre på plejehjemmet. Fritiden bruges bl.a. i mit lille hus på Ærø.

Jeg er oprindelig uddannet Advokatsekretær, har udover advokatkontorer, arbejdet i Amt, LO, Folketinget og Østre Landsret, har efterfølgende taget flere andre uddannelser, og arbejder i dag som jobkonsulent i en nabokommune.

Se min kandidatfolder

Nivå Centret skal ”vækkes af dvalen”

Nivå Centret skal være et aktivt og inspirerende sted at handle og som sammen med den kommende svømmehal i fremtiden være et sted, hvor byens borgere kan mødes i et trygt og inspirerende samvær. Et sted, hvor man får lyst til at stå af Kystbanetoget og tage del i aktiviteterne og også bosætte sig. De planer, der nu er fremsendt til kommunen, skal debatteres i løbet af efteråret, og kunne vi her også blive enige om, at nogle af de mange foreslåede boliger blev ældreegnede, blev endnu et problem løst og ventelisten mindre. Mange af kommunens borgere efterlyser et ældre-kollektiv, måske kunne det også blive en mulighed. Kom og vær med i drøftelserne. Det er vigtigt det her for os alle.

Et Nyt plejecenter i Nivå

Beregningerne på, hvor der vil være et behov for plejefaciliteter i fremtiden, peger på Nivå, som det næste sted. Med et stigende antal borgere, der bliver og er, demens- og altzheimer ramte, vil det være oplagt at bygge et sted, specielt for dem. FX et sted som den prisbelønnede hollandske demenslandsby, Hogeweyk. Her ville det være muligt at leve livet i et trygt og lukket miljø, og kunne gå frit omkring i et fællesskab, hvor ensomheden er minimal.

Ikke flere nedskæringer på de kommunale ydelser & service

For kommunens borgere, som har brug for hjælp og støtte, skal de kommunale ydelser og service ikke forringes. Vi skal ikke have ydelser, der er så lave, at de ikke er lovlige. Der er sparet tilstrækkeligt på kontoen for vores mest svage- og udsatte borgere.

Et enkelt og fleksibelt beskæftigelsessystem med mindre bureaukrati

Et enkelt og fleksibelt beskæftigelsessystem med mindre bureaukrati, og hvor der fra starten er fokus på den enkelte og tid til en individuel indsats, der kan føre til et job, og ikke et kortvarigt praktikforløb. I flygtninge- og integrationsindsatsen skal det være en selvfølge, at der skal læres grundlæggende dansk først og fremmest. Vi skal ikke her gentage fortidens synder. Borgere, der fra første henvendelse i Jobcentret foreviser dokumentation for, hvornår de er ansat igen i samme virksomhed, f.eks. den kommunale Vej & Park, skal ikke igennem et kommunalt aktiveringsforløb.

Pia Bødtker
August 2017

KONTAKT PIA

Telefon: 49 14 19 18 (efter kl. 18:00)

Send Mail