PER FROST HENRIKSEN

En kommune vi kan være stolte af.

I den kommende valgperiode skal vi satse endnu mere på, at borgerne trives og at det føles trygt at bo i Fredensborg Kommune. ”Fremtidens Fredensborg Kommune” er det planstrategiske dokument, hvor kommunen løbende opgraderes til en endnu bedre kommune at bo og arbejde i.

MIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM PER          MÆRKESAGER          KONTAKT

OM Per

Jeg er 58 år og gift med Anne. Bor i Kirsebærhaven i Fredensborg, har tidligere boet i Vejenbrød, Kokkedal og Nivå. Flyttede til kommunen i 1960.

Jeg bruger min fritid på at lege med børnebørnene, løber, medarrangør af Karlebo Sommerfest siden 1989, Kokkedal Idræts klub, aktiv motionsløber, Eremitageløber siden 1991, Karlebo Bokseklub socialt engageret i projektet. Interesserer mig for Foto, ishockey og rejser.

Jeg er formand for DGI Nordsjælland og medlem af DGIs hovedbestyrelse, uddannet revisor, journalist og underviser.

Ved valget i 2013 sagde roeren Rasmus Quist, tidligere OL guldvinder fra Fredensborg følgende om Per Frost Henriksen:
”Per er en seriøs, synlig og ærlig politiker, der værdsætter fællesskabet. Han forstår at være i tæt kontakt med borgerne, uanset om det handler om tryghed, sundhed, fritid, integration eller ældre. Per er kendt som sportens mand og går altid i front for gode vilkår for børn og unge, så de kan få en god opvækst, med gode sunde rammer.
Per er god til at lytte og har et positivt livssyn. Jeg har kendt Per i mange år og beundrer hans engagement, evne til at være til stede og kraft til at nå resultater,”

Se min kandidatfolder

TRYGHED & TRIVSEL

Tryghed i hverdagen. Vi skal alle kunne gå hjem fra toget en sen aften uden frygt. Ældre skal have trygge boliger og god omsorg” Fortove, gang- og cykelstier og veje skal vedligeholdes.

Familier skal trives. Gode institutioner med mulighed for leg og bevægelse i fri natur. Et aktivt fritidsliv med gode faciliteter til idræt, leg og bevægelse. Et stort ønske er en svømmehal. Mindre kriminalitet og uro hører også med til at skabe trivsel.

Fremtidens Fredensborg Kommune

”Fremtidens Fredensborg Kommune” er det strategiske løft, der gør kommunen attraktiv at bo og arbejde i.

Vedligeholdelse af kommunens anlæg

Fortove, gang- og cykelstier og veje skal vedligeholdes.

Solid økonomi

Sikker ledelse og sund økonomi. Fredensborg kommune skal være en god arbejdsplads, med udvikling og uddannelse. Det giver god service.

Per Frost Henriksen
August 2017

KONTAKT PER

Telefon: 25 13 62 99

Send Mail
Facebook