FREDERIK INGEMANNMIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM FREDERIK          MÆRKESAGER          KONTAKT

OM FREDERIK

Jeg er en smilende og udadvendt mand på 21 år med masser af krudt bag i. Til dagligt studerer jeg forsikringsmatematik på Københavns Universitet og fungerer som mentor for både gymnasie- og folkeskoleelever. Herfra har jeg lært vigtigheden af at kunne snakke åbent og ærligt med alle og enhver. Det ser jeg, som én af mine største styrker.

Jeg har siden 2003 mere eller mindre haft min hverdag i Humlebæk, hvor jeg også bor i dag. Jeg elsker at være aktiv og har bl.a. løbet Marathon og spillet fodbold i flere år. Nu brænder jeg for at bruge noget af al min energi på at sætte gang i forskellige projekter i Fredensborg kommune og på ny give ungdommen en stemme i byrådet!

Jeg er en flittig og seriøs motionsløber med bl.a. Marathon i benene. Dyrker cykelsports- og er fodboldsentusiast samt nyder uundværlig tid med venner og familie.

Jeg har været næstformand for elevrådet på Rungsted Gymnasium, 2015-2016, bestyrelsesmedlem i distrikt Nordsjælland, 2014-2015 og har 10 års ungdomspolitiske erfaring i Danmarks socialdemokratiske ungdom.

Se min kandidatfolder

y

y

y

y

Frederik Ingemann
August 2017

KONTAKT FREDERIK

Telefon: 40 10 76 28

Send Mail
Snapchat: fildk